petek, 20. marec 2020



ODPOVED USTNEGA DELA XI. PITAMIČEVEGA TEKMOVANJA  



Po temeljiti preučitvi vseh možnosti za prestavitev ali izvedbo ustnega dela tekmovanja v okrnjeni obliki se je Organizacijski odbor XI. Pitamičevega tekmovanja z velikim obžalovanjem odločil, da zaradi epidemije koronavirusa odpove ustni del XI. Pitamičevega tekmovanja

Tekmovanje se s tem predčasno zaključi.

Organizacijski odbor se je odločil, da se letos podeli le nagrada za najboljši pisni izdelek, ostala nagrade pa se letos ne podelijo. 

Organizacijski odbor bo v ponedeljek, 23. marca 2020, ob 12. uri na tej spletni strani razglasil ime ekipe, ki je pisnem delu letošnjega tekmovanja zbrala največ točk, in ji bo zato podeljena nagrada za najboljši pisni izdelek.

Vsem članom ekip, ki so oddale memorandum in odgovor na memorandum, se izda potrdilo o sodelovanju na tekmovanju, članom tistih ekip, ki bi se uvrstile v četrtfinale, pa tudi potrdilo o tem z dodatkom, da sta polfinale in finale v letu 2019/2020 zaradi izjemnih okoliščin odpadla. 

Svečana podelitev nagrade za najboljši pisni izdelek in podelitev potrdil o sodelovanju na tekmovanju ter uvrstitev v četrtfinale se opravi, ko bodo razmere to dopuščale.




Ni komentarjev:

Objavite komentar