četrtek, 8. december 2016

Odgovor na postavljeno vprašanje


Dragi tekmovalci VIII. Pitamičevega tekmovanja,

ena od prijavljenih ekip je poslala vprašanje, ki se nanaša na razjasnitev primera. Vsem vam posredujemo zastavljeno vprašanje ter odgovor nanj.

Vprašanje: Državni zbor na seji 2. septembra 2016  ni potrdil predsedničine uredbe z zakonsko močjo. Kaj pa se je zgodilo z izrednim stanjem? Ali še traja?

Odgovor: Glede na to, da primer ne vsebuje podatkov, iz katerih bi lahko sklepali, da je Državni zbor izredno stanje odpravil, lahko pri pisanju memoranduma in odgovora nanj izhajate iz predpostavke, da izredno stanje še traja.

2 komentarja:

 1. Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah.
  Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. posojilno financiranje

  Potrebujete kredit?
  Na voljo smo vam, da vam ponudimo vsa posojila, kredite, financiranja, naložbe po ugodni obrestni meri 3% na mesec. Ponudba velja od 5.000 € do 10.000.000 € s trajanjem od 1 do 30 let. po potrebi nas kontaktirajte. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
  WhatsApp: +386 71 391 409
  Viber: +386 71 391 409

  OdgovoriIzbriši