petek, 16. marec 2018

FINALE

Danes je na Ustavnem sodišču potekalo finale IX. Pitamičevega tekmovanja študentov prava.

Soočili sta se ekipi Pelopidas v vlogi pobudnika (ki so jo sestavljali Hana Palčič Vilfan, Klemen Kreča in Nejc Jereb) ter ekipa Romul (ki so jo sestavljali študentke Eva Venier, Pia Novak in Jana Šteblaj).

Na simulirani javni obravnavi so sodili sodniki doc. dr. Jadranka Sovdat, predsednica Ustavnega sodišča, Franc Testen, nekdanji predsednik Ustavnega in Vrhovnega sodišča ter prof. dr. Igor Kaučič, redni profesor ustavnega prava na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Sodni senat je po posvetovanju in po krajši slovesnosti razglasil, da je na IX. Pitamičevem tekmovanju zmagala ekipa 

Romul 

v zasedbi Eva VenierPia Novak in Jana Šteblaj.

Prof. Igor Kaučič je podelil tudi plaketo za najboljši pisni izdelek ekipi, ki so ji ocenjevalci pisnih izdelkov namenili največ točk.  Nagrado je prav tako prejela ekipa Romul.


Sodni senat je podelil še nagrado za najboljši govorki oz. govorcu na finalnem delu. Nagrado je prejela Eva Venier.


Sodni senat je članom drugouvrščene ekipe Pelopidas (v zasedbi Hana Palčič VilfanKlemen Kreča in Nejc Jereb) podelil pokale, pokale pa sta prejeli tudi ekipi Coriolanus (v zasedbi Tjaša Pirnat, Monika Gradišnik in Katarina Černivec) ter Crassus (v zasedbi Alja Zrilić, Tajda Vraničar in Daška Levstik), ki sta se uvrstili na tretje mesto.

Vse ekipe so prejele bogate knjižne nagrade, prva in drugouvrščena ekipa brezplačen obisk Dnevov slovenskih pravnikov, odvetniška pisarna Zdolšek pa je prvouvrščeni ekipi omogočila opravljati prakso.

Fotografije s finala bodo objavljene naknadno.


2 komentarja:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. posojilno financiranje

  Potrebujete kredit?
  Na voljo smo vam, da vam ponudimo vsa posojila, kredite, financiranja, naložbe po ugodni obrestni meri 3% na mesec. Ponudba velja od 5.000 € do 10.000.000 € s trajanjem od 1 do 30 let. po potrebi nas kontaktirajte. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
  WhatsApp: +386 71 391 409
  Viber: +386 71 391 409

  OdgovoriIzbriši