torek, 24. marec 2020

RAZGLASITEV ZMAGOVALCA
pisnega dela 
XI. PITAMIČEVEGA TEKMOVANJA


Organizacijski odbor XI. Pitamičevega tekmovanja z veseljem sporoča, da je zmagovalka pisnega dela XI. Pitamičevega tekmovanja s 115,5 doseženimi točkami


ekipa FECUNDITAS,
ki jo sestavljajo Tim Gaberšek, Tilen Dobovičnik in Hana Skale Mastnak.

Drugo mesto je s 114 doseženimi točkami zasedla ekipa Condordia, ki jo sestavljajo: Urh Šelih, Žiga Remškar in Patricija Resnik.


Tretje mesto je s 111,33 doseženimi točkami zasedla Minerva, ki jo sestavljajo: Ana Mestinšek Mubi, Vid  Veličkovič in Jerneja Kolbl


Vsem trem ekipam iskreno čestitamo za doseženi rezultat!


Plaketa za najboljši pisni izdelek bo podeljena, ko bodo razmere to dopuščale. 

Enako iskrene čestitke si zaslužijo tudi ostale ekipe, ki so dosegle naslednje rezultate (ekipe, ki bi se uvrstile v četrtfinale, so razvrščene po številu doseženih točk, ostale po abecednem vrstnem redu)! 


4
Ceres
106,17
5
Juno
102,5
6
Bellona
102
6
Diana
102
8
Libitina
98,83
8
Angerona
98,83

Aurora


Carmenta


Clementia


Ferentina


Feronia


Pellonia


Providentia


Tranquillitas4 komentarji:

 1. Pozdravljeni, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec.

  Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? Potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek || spotlightglobalservices@gmail.com || ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker zagotavljamo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

  Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročne kot kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog.

  Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete.

  Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

  Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

  Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah.
  Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Smo zasebna finančna institucija, ki fizičnim in pravnim osebam pomagamo pri realizaciji njihovih projektov tako, da jim nudimo različne finančne rešitve s privlačno obrestno mero.

  Za več informacij smo vam na voljo na naslovu: mpantzagiota03@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 4. posojilno financiranje

  Potrebujete kredit?
  Na voljo smo vam, da vam ponudimo vsa posojila, kredite, financiranja, naložbe po ugodni obrestni meri 3% na mesec. Ponudba velja od 5.000 € do 10.000.000 € s trajanjem od 1 do 30 let. po potrebi nas kontaktirajte.
  Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
  WhatsApp: +386 71 391 409
  Viber: +38671391409

  OdgovoriIzbriši